vonnejpg
Yvonne
Säljare/Bolaget

folke3jpg
Folke
Målarmästare

kerstinjpg
Kerstin

michael3jpg
Michael
Konstnär

Vi är en familj bestående av Yvonne och Folke med yngste sonen Michael och sonhustru Kerstin.
Vi köpte gården i Blästorp i slutet av 90 -talet och flyttade från Södertörn i Sörmland -där vi bedrivit färghandels- och entreprenadverksamhet sedan 60 talet - till Skåne och Österlen som är ett område med hög livskvalitet .  
Två söner med familjer bor kvar och driver egna företag, den äldste färghandeln och den andre måleri.

Folke är numera aktiv i sin verksamhet Graffbackagården som bedriver B&B, måleri, kurser samt fåruppfödning. Hans hobby är fotografering, med många bilder publicerade i bl.a: Ystads Allehanda. Sedan drygt trettio år är han aktiv frimurare. För närvarande vO i Simrishamns brödraförening av Svenska Frimurareorden.

Yvonne arbetar sedan flytten till Österlen som säljare på Systembolaget. Hennes intressen är sina Borzoier (ryska vinthundar) Maja och Znella, samt handarbeten och sin trädgård. Hon tycker om snabba bilar med klass. Därför kör hon Merecedes Benz.

Kerstin är 33 år. Hon är en mycket kreativ person med stort musikaliskt kunnande. Hon spelar cello och piano sedan 20 år tillbaka. När hon bodde i Stockholm spelade hon i både symfoniorkester och stråkkvartett. Nu har hon planer att starta en stråkensemble på Österlen. Hennes hobbys är att sjunga i Borrby kyrkokör samt Kerstins och Michaels Weimaraner Zeke.

Michael är 36 år. Han jobbade tidigare inom den grafiska branschen i Stockholm. Efter en svår armskada är han numera frilansjournalist och skriver åt olika tekniska tidskrifter. Bland annat åt Allt om Hobby (www.hobby.se). Hans största intresse är modellbygge, vilket han har sysslat med sen c:a 20 år tillbaka. Michael har genom sin hobby blivit något av en auktoritet inom konsten att måla modeller på ett verklighetstroget sätt. Han tävlar i skalaflyg, nationella klassen. För att se bilder på planen gå in på fliken modellflyg. Han är som sin far frimurare. Recipierade 2002 och är för närvarande ACM i Simrishamns brödraförening av Svenska frimurareorden.